Turné  

Nye topunderholdende foredrag med Chris MacDonald

Nye foredrag

Se hvornår og hvor i landet, Chris MacDonald holder sine inspirerende foredrag og kurser. Nedenfor finder du direkte links til køb af billetter til åbne foredrag, hvor alle er velkomne.

Listen over aktuelle foredrag og kurser bliver løbende opdateret med nye foredrag og nye destinationer.

Op ad bakke, eller?

Aktuel turné med Chris Macdonald 2020

Næstved (udsolgt)
1. september 2020
19:00
Odense
14. september 2020
19:00
Silkeborg
21. september 2020
19:00
København
23. november 2020
19:00

Kursusdag med chris macdonald

Menneskelig kapacitet, motivation og resiliens

København SV
1. oktober 2020
10:00
Aarhus
6. oktober 2020
10:00
Aalborg
5. november 2020
10:00

Et foredrag ud over det sædvanlige

Dét har du nok hørt før. Men Chris MacDonald garanterer dig en oplevelse, som giver dig redskaber og refleksioner, der følger dig livet igennem. Der er ikke tale om et foredrag, hvor du hurtigt slipper de gode pointer og brugbare råd.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Chris MacDonald er en landets mest efterspurgte og kompetente foredragsholdere med god grund. Han indtager salen med stor passion og med et oprigtigt ønske om, at hver enkelt deltager går hjem med et nyt perspektiv på dem selv og deres kunnen.

Du tænker måske, at trivsel og toppræstation er en uopnåelig kombination - uanset om det gælder på arbejdspladsen eller din egen sundhed. Det er Chris MacDonalds fornemst opgave at overbevise dig om, at det er lodret forkert.

Bliv en anden, og muligvis forbedret, version af dig selv, når du får øjnene op for, hvad du egentlig er i stand til. Chris MacDonald påstår ikke, at det er nemt, men med simple steps og værktøjer bliver det mere end muligt.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.