Turné

Nye topunderholdende foredrag med Chris MacDonald

nye foredrag

Se hvornår og hvor i landet, Chris MacDonald holder sine inspirerende foredrag og kurser. Nedenfor finder du direkte links til køb af billetter til åbne foredrag, hvor alle er velkomne.


Listen over aktuelle foredrag og kurser bliver løbende opdateret med nye foredrag og nye destinationer.

OP AD BAKKE, ELLER?

Aktuel turné med Chris Macdonald

8. oktober 2024Odense CMagasinetKøb billetKl. 19:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/op-ad-bakke-eller-chris-macdonald-odense-7620
12. november 2024SilkeborgJysk MusikteaterKøb billetKl. 19:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/op-ad-bakke-eller-chris-macdonald-silkeborg-7619

KURSUSDAG MED CHRIS MACDONALD

Menneskelig kapacitet, motivation og resiliens

19. november 2024København SVScandic Sluseholmen Køb billetKl. 10:00 - 16:00http://www.tikko.dk/event/chris-macdonald-november-2024-kbh-8046
26. november 2024Aarhus NHotel GUESTapartKøb billetKl. 10:00 - 16:00http://www.tikko.dk/event/chris-macdonald-november-2024-aarhus-8047

OP AD BAKKE, ELLER?


Vi lever i en tid, hvor du nemt får det indtryk, at det hele er lidt op ad bakke! Men der er faktisk  rigtig god grund til optimisme! Det kræver blot at vi bliver enige om, at der er nogle enkelte helt fundamentale ting i vores liv, som ikke er til forhandling!

The Power of knowing

Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundheds app? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Og som Chris siger, er det sjovt med de spørgsmål, for det er vist første gang i de 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya! Så vier altså, på trods af klimakriser og alt andet, også ret godt kørende som art :-)

Vi er faktisk så godt kørende på nogle områder, at det paradoksalt nok er blevet op ad bakke, at få dækket vores fundamentale behov som mennesker for at vi kan trives.

Ikke til forhandling

På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinerehumor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord og koncepter som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen.

”Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt.” Chris MacDonald

En aften med masser af latter

Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden. Alt sammen leveret med glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris´ varemærke!

Vi udsteder lattergaranti og lover, at du går fra aftenen med inspiration og masser af stof til eftertanke.

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige

Arrangementet er lavet sammen med Chris med ønsket om at give dig en foredragsoplevelse ogaften, du ikke er vant til. Alle vores arrangementer med Chris har indtil nu været udsolgte.

KURSETS INDHOLD

Vi har på meget kort tid radikalt ændret vores levevis. Hastigheden, mængden og måden, vi kommunikerer med hinanden på. Hvad vi spiser, hvor meget eller lidt vi sover, hvordan og hvor meget vi bevæger os. Faktorer, der alle har afgørende betydning for vores mentale velbefindende. Kursusdagen handler ikke om peptalk eller holdninger til sundhed. I stedet bliver du præsenteret for fakta, der ikke er til forhandling, hvis du vil opleve høj kapacitet og resiliens i en travl hverdag.


Vi kan ikke forebygge, hvad vi ikke forstår
Vi hverken kan eller bør stoppe udviklingen, men vi kan selv gøre rigtig meget for at forebygge den negative indflydelse, forandringerne kan have på os. Hvis vi selv skal gøre en forskel, kræver det dog en grundlæggende viden om og forståelse for, hvordan ændringerne i vores levevis påvirker os. Med baggrund i sin enormt store faglighed og erfaring indenfor biologi, fysiologi, sociologi og psykologi tager Chris MacDonald fat på følgende emner:


  • Resiliens - hvad er ikke til forhandling, hvis du skal opretholde din psykiske og fysiske modstandskraft?
  • Balancen mellem personlig kapacitet og udfordringer
  • Motivation, selvregulering og viljestyrke - og forskningen bag
  • Social interaktion - hvordan påvirker mennesker omkring os vores humør og præstationsevne - og hvilken indflydelse har vi selv på andre?
  • Fysiologien og psykologien bag stress
  • Søvn og søvnens betydning for vores psyke, fysik og præstationer

Undervisning i særklasse leveret med humor og masser af energi
Chris MacDonald er optaget af at adskille fakta fra holdninger og meninger, når det handler om vores sundhed og trivsel. Dagens undervisning tager udgangspunkt i teori indenfor biologi, fysiologi og psykologi samt internationalt anerkendt forskning. Alt sammen leveres på en underholdende, energisk og lettilgængelig måde, der er forståelig for alle.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.