By på skrump

Kan man skrumpe en hel by?

Det satte Chris MacDonald sig for, da han tilbage i 2009 kom til Ebeltoft, hvor borgerne i Ebeltoft var begejstrede for projektet. Det blev startskuddet til 12 fantastiske uger, hvor sundheden kom i fokus på den østjyske kyst. Projektet blev en stor succes for Chris og borgerne i Ebeltoft.

Projekt By på Skrump handler om inspiration, information og motivation – og det handler om den enorme energi, der opstår, når mennesker går sammen om at gøre noget godt, og i samlet flok begiver sig ud på rejsen mod en sundere livsstil.

Fem udvalgte personer
Christina, Margrethe, Louise, Henrik og Troels var de fem udvalgte superskrumpere, som sammen med resten af Ebeltofts borgere gik forrest og gjorde en forskel i kampen for en sundere livsstil.

Undervejs i projektet var de fem superskrumpere ude på deres første 3 km løbetur, der blev vendt op og ned på skoledagene for byens 7.-9. klasser, det lokale supermarked ændrede varernes placering og meget mere.

Roof of Africa – Kilimanjaro

Som kronen på værket tog Chris MacDonald de fem superskrumpere til Tanzania for at bestige Kilimanjaro. Her blev udfordret endnu en gang, men til deres egen store glæde.

DR stod bag det storstilede projekt, som blev produceret med støtte fra TrygFonden.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.