Projekter  

På daglig basis udfordrer og forbedrer Chris MacDonald på passioneret vis befolkningens sundhed og tilgang til samme.

U TURN 2

U-turn 2 blev inspireret af de gode resultater fra U-turn 1, men blev designet som et fuldtonet videnskabeligt projekt hvor effekten af livsstil for alvor blev testes. Projektet er målrettet til patienter med type 2-diabetes.

JUST HUMAN

Just Human er en dansk NGO, stiftet i 2015 af Chris MacDonald. Just Humans mission er at inspirere unge og deres rollemodeller til at passe på sig selv og hinanden.

U-TURN – sidste chance

I U-TURN projektet undersøgte Chris MacDonald, om en ændring af livsstil kan reducere eller helt fjerne otte udvalgte danskeres behov for medicin.
U-TURN er et tv-projekt vist på DR1, som er støttet af TrygFonden.

Fuck Cancer

I januar 2009 fik Cal MacDonald konstateret spiserørskræft. Chris og Cal besluttede at tage kampen op, men den 29. juni 2010 tog Cal sin sidste vejrtrækning, men... Cal levede længere end forventet.

By på Skrump

I 2009 kom Chris MacDonald til Ebeltoft med én mission: at give Ebeltofts borgere et sundere liv, skrumpe de overflødige kilo og få masser af god energi. Projektet var støttet af TrygFonden og gav inspiration til mange danskere.

Chris på Skolebænken

Louise Wernblad tog kontakt til Chris MacDonald: “Gør vores skole sundere”. Så han var på besøg på Johannesskolen for at informere og inspirere gymnasieeleverne omkring sund livsstil. 

Chris på Chokoladefabrikken

Chokoladefabrikken Toms producerer chokolade og slik, og i 2006 valgte Toms at tage ansvar for deres medarbejderes sundhed. Chris MacDonald kiggede forbi, og inden længe var der vendt op og ned på medarbejdernes sundhed.

Race Across America

I 2005 deltog Chris MacDonald i verdens hårdest sportsbegivenhed “Race Across America”. 5000 km på cykel på tværs af USA. Han sluttede på en flot andenplads og fik prøvet kræfter med sine fysiske og mentale kræfter.

Chris på Vægten

Fem danskere ville gerne tabe sig, og i et år kunne du følge de fem danskere på DR1. Chris MacDonald tog dem under sine vinger og kiloene raslede af deltagerne. De blev udfordret, men de kom stærkere og slankere ud på den anden side.

Sund Nu + Sund Nu Familie

I 2004 og 2005 lavede Chris MacDonald nogle af sine første projekter med fokus på sundhed. I første omgang med fire udvalgte danskere og året efter tre danske familier. Alle med det formål at øge sundheden i deres hverdag.

Team SATS

Målet var at skabe verdens stærkeste kvindelige professionelle cykelhold. Chris fik samlet en trup af uerfarne, men energiske, stærke og fantastiske kvinder med den rette teamånd. Efter et år deltog de i deres første World Cup løb.

Motion mod Depression

Fire danskere sagde i 2010 ja tak til at deltage i et træningsforløb med Chris MacDonald. Alle fire havde en depression og formålet var derfor at undersøge effekten af motion mod depression. 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.