Om Chris  

Hele Danmarks foretrukne ekspert i fysisk og mental sundhed.

Om Chris Macdonald

Chris MacDonald er født 10. januar 1973 i Minnesota, USA, og størstedelen af hans opvækst fandt sted i Seattle. I dag bor han i København og har boet i Danmark i et mere end et årti.

Han er uddannet Cand. Scient i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er grundlægger af koncepterne: Sundhed i Balance og Strong Body Strong Mind.

Inspirerende formidler

Chris MacDonald er en inspirerende formidler og hans unikke evne til at formidle vigtige budskaber uden løftede pegefingre, har gjort ham til en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark.

Med humor og en allestedsnærværende personlighed formår han altid at sprede budskabet om “Det Gode Liv”, så alle går hjem med fornyet inspiration og motivation til skabe fysisk og mental velvære i deres liv.

Gennem årene har han i Danmark været fast skribent hos forskellige medier herunder Politiken og Berlingske Media.

U-Turn

Tv-projekter

Chris MacDonald har i samarbejde med DR og forskellige produktionsselskaber skabt flere populære tv-programmer og serier, herunder blandt andet ”Chris på Chokoladefabrikken”, ”Chris på Skolebænken”, ”Chris på Vægten”, ”By på Skrump” og senest “U-TURN – sidste chance”. 

Race Across America

I 2005 deltog Chris MacDonald i Race Across America, cykelløbet, som er nomineret til at være verdens hårdeste sportsbegivenhed. Han fik en sølvmedalje og titlen Rookie of the Year”.

Race Across America er 5000 km non-stop fra kyst til kyst tværs over Amerika – på cykel! Rytterne tilbringer mere end 21-22 timer i sadlen hvert døgn og krydser både bjergkæden Rocky Mountains og den frygtede Mojave-ørken.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.