JUST HUMAN

JUST HUMAN

Just Human er en dansk NGO, stiftet i 2015 af Chris MacDonald. Just Humans mission er at inspirere unge og deres rollemodeller til at passe på sig selv og hinanden.

Det moderne liv udfordrer og matcher dårligt med vores medfødte biologiske, mentale og sociale behov. Derfor bekæmper Just Human ’mismatch’ med inspiration til forandring, både på individ- og samfundsniveau.

Just Human opererer i et netværk, der spænder vidt. Fra de fremmeste trivselsforskere til voksne, forældre og lærere over til de børn og unge, som er den næste generations vigtige stemme. I det krydsfelt ligger Just Humans kerneopgave, at formidle og inspirere til forandring, både på individ- og samfundsniveau.

Vi arbejder ud fra tre ledestjerner som sikrer vores indsats formål og at vi skaber brugbare resultater:

  • Fællesskab
  • Forandring
  • Samarbejde


FÆLLESSKAB

”Hvis du vil gå hurtigt, gå alene. Hvis du vil gå langt, gå sammen”, sådan lyder et gammelt og klogt afrikansk ordsprog. For alle mennesker er rundet af fællesskaber. Og især i de unge år, er fællesskabet en essentiel forudsætning, for trivsel. 

Just Human mobiliserer og udvikler fællesskaber for børn, unge og deres voksne, hvor vi gør hinanden bedre og hvor der er frihed til, at være præcis den du er.


FORANDRING

Just Human vil gøre en forskel og skabe forandring. Vi sætter fokus på de mest udfordrede emner som på sigt kan gøre en stor forskel, og vi inspirerer til bedre trivsel, så flere kan leve sunde og gode liv. Afsættet er forskning, men altid formidlet i øjenhøjde med de børn og unge som er vores vigtigste målgruppe.

 

SAMARBEJDE

Just Human udvikler projekter i samarbejde med fonde, offentlige myndigheder, skoler og NGO’er. Vi tror på at stærke alliancer, partnerskaber og netværk skaber de bedste resultater for en målgruppe, der virkelig har brug for det.


-----

 

MISMATCH

Er det blevet for nemt at være menneske?

Faktum er at vi mennesker aldrig har haft et stærkere afsæt for at leve et godt liv. Men det moderne samfund, har skabt en række udfordringer for de naturlige behov, som uanset om vi vil det eller ej, er kodet i vores DNA. 

Resultatet er, at børn og unge bevæger sig mindre og sover for lidt, spiser for dårligt, og i stigende grad bliver mere stressede og ensomme. Det er en konsekvens af samfundets udvikling, som i alarmerende grad udfordrer den næste generations trivsel.

Just Human kalder det mismatch. For vi kan ikke ændre vores DNA, men har stor indflydelse på hvordan vi selv og samfundet møder vores medfødte behov. En afgørende balance, for det sunde livs trivsel. 


Læs mere om Just Human og deres projekter her https://www.justhuman.com/om-just-human/

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.