foredrag  

Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere

Digital live med

Chris MacDonald

Cutting edge of digital seminars

En ekstraordinær situation, hvor vi ikke kan samles, kræver ekstraordinære foredrag, der virkelig samler os!

Chris har de sidste måneder produceret succesfulde digitale events for de største virksomheder i Danmark, og feedbacken har været entydigt fremragende på både form og indhold. I vores nye hverdag har Chris MacDonald derfor valgt at tilbyde denne nye Digitale-Live-oplevelse til dig eller din organisation.

Se mere i videoen herunder:

Ikke blot et webinar 

De fleste af os har efterhånden fået nok af Zoom-møder og Team-meetings. Vi har oplevet webinarer, hvor en person står foran et webcam med dårligt lys og skrattende lyd; en løsning, der taber energien og formidlingen på gulvet. Som modsvar har Chris og hans tekniske team ønsket at skabe en broadcast-oplevelse i et studie med multi-camsetup og professionel lyd fra TV- prouduktioner. Et digitalt event på linje med et live foredrag. 

Som deltager kan man sidde, hvor som helst med sin computer, sit tv eller sin familie i sofaen. Eventet varer typisk 60-90 minutter, og som noget helt særligt tilbyder vi efter foredraget en live- interaktion med Chris i form af Q&A. Her kan man stille spørgsmål gennem afspiller-vinduet til Chris, som svarer dig direkte.

Vi holder jer i hånden hele vejen 

Chris og hans team kan afholde events fra et professionelt studie eller komme ud og sætte op in house hos din virksomhed, hvis I foretrækker det. Det kræver, at jeres firma har hurtigt internet og et stort rum til setuppet. Vi tager alle Covid-19 regler meget alvorligt og sætter sikkerhed og kvalitet i højsæde. 

Alt, I skal gøre, er at bestille Live med Chris MacDonald, og så tager vi os af alt andet derfra.

Vores tekniske afdeling vil skabe et link, der sendes til den ansvarlige for eventet hos jer. Dette link skal I blot dele med deltagerne på deres arbejdsmail eller lign. Deltagerne klikker således blot på linket for at tilgå eventet, som er skjult for alle andre end jer. Kort sagt: der er ingen downloads, ingen installation, intet bøvl. “Just press Play”.

Format og indhold: Vi og Chris står for Live, så I blot skal læne jer tilbage i sæderne og blive underholdt og inspireret. Har I lyst, kan Chris også skabe en dynamisk oplevelse på live-scenen sammen med en fra jeres virksomhed, som fx kan stille spørgsmål undervejs. At have én af jer på scenen med Chris skaber en meget personlig og levende oplevelse for jeres ansatte. I kan også ønske en vært udefra. Vi har et samarbejde med forskellige værter kendt fra TV og radio, alt efter jeres publikum. Uanset hvad I vælger, så vil vi før eventet koordinere alt foredragets indhold med jer, fx via et møde på Teams.

Med andre ord: Live med Chris MacDonald er et digitalt foredrag i TV-produktionskvalitet af højeste kaliber, fuldstændig skræddersyet jeres behov.


Chris MacDonald er uddannet humanfysiolog og ekspert på mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed. Han er en af landets absolut mest erfarne foredragsholdere og mestrer kombinationen af undervisning og underholdning, hvorfor han i dag betragtes som en af de ubetinget bedste på den skandinaviske foredragsscene. Eller som Professor Daniel Lieberman fra Harvard udtrykker det: “Chris MacDonald er en ekspert i topklasse, en forskningspioner, og en enestående formidler.”

Enhver, der har oplevet Chris live på en scene har oplevet hans evne til at gribe og inspirere et publikum. Hans erfaring som TV-vært gør det også naturligt for ham at befinde sig foran et kamera. Tilsammen har det, i en tid med Covid-19, fået Chris til at teame op med TV-industriens topfolk for at skabe en unik, digital foredragsoplevelse, som fanger den energi, inspiration og læring, hans foredrag er blevet landskendte for.

En helt enestående digital oplevelse!

arla

Utroligt hvordan Chris brænder igennem i det nye digitale format.

ilva

Super professionelt, tankevækkende og personligt på samme tid. Ganske enkelt fremragende.

ibm

Chris er en foredragsholder med stor humoristisk sans, indsigt og med et fantastisk talent for at engagere publikum.

mærsk

FOREDRAG MED CHRIS

Chris MacDonald har brugt de sidste 20 år på at grave sig ned i videnskaben omkring menneskets fundamentale behov. Chris er blandt landets absolut mest erfarne foredragsholdere. Han mestrer kombinationen af undervisning og underholdning som meget få og betragtes i dag som en af de ubetinget bedste på den skandinaviske foredragsscene.


Han har udført forskningsprojekter, studeret og arbejdet med verdens førende forskere. Alt sammen for at forstå én ting: 


Hvilke behov skal opfyldes, hvis et menneske skal være sundt både fysisk og mentalt. Altså at være klædt på til at passe godt på sig selv og andre.

Koden til præstation og trivsel

Vi ved i dag, at mennesket ikke kan trives uden at præstere på en eller anden måde. Men i vores forjagede samfund ved vi også, at mennesket godt kan præstere uden at trives. Så hvad er nøglen til at præstere godt og have det godt, samtidigt? 

Chris MacDonald har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på netop det spørgsmål. For vi har alle lyst til og behov for at præstere noget, men i vores moderne verden er præstation blevet et dagligt krav. Dertil kommer, at når vi præsterer intenst har vi svært ved at fungere rigtig godt socialt. Uheldigvis, for vores sociale relationer er helt afgørende for vores trivsel. Så hvordan balancerer vi vores indre behov med de ydre krav?


Spørgsmålet i kernen af alt er blevet: Er det muligt både at præstere og have det godt i en verden, hvor der ikke er langt fra præstation til stress, fra høj energi til ”jeg-orker-simpelthen-ikke-mere”?


I dette motiverende foredrag præsenterer Chris MacDonald os for svaret – et resultat af årelange samarbejder med topforskere og 20 års personlig rejse for at forstå menneskets dybeste behov. Altsammen har det udmøntet sig i Chris MacDonalds inspirerende formel for, hvordan vi kan øge vores kapacitet og præstere på højt niveau. Samtidig med, at vi passer godt på os selv.


Under foredraget vil Chris adressere videnskaben bag betydning af:

  • Sociale relationer: Den menneskelige hjerne er fundamentalt en social hjerne og har brug for at blive behandlet som sådan. At forstå de sociale faktorer, der ikke er til forhandling for hjernen, er afgørende, hvis vi som individer eller organisationer vil have gode odds for at kunne præstere godt med en sund hjerne.
  • Energihåndtering: Søvnforskningen har de sidste årtier udforsket hjernens og kroppens dybeste fysiologiske behov, og dens opdagelser fortæller os en klar historie: Enten forstår og investerer vi i vores energi og restitution, eller vores hjerner, kræfter og relationer betaler prisen.
  • Mental indstilling: Attitude er ikke alt, som vi ofte har hørt. Til gengæld har vores mentale indstilling en væsentlig effekt i forhold til, hvordan vi håndterer modgang, udfordringer og andre mennesker.
  • Balancen mellem udfordringer og stress: I en verden, hvor stress er både et buzz-ord og et skelsættende problem, er det vigtigere end nogensinde at forstå den videnskabelige forskel mellem udfordringer og stress.

Dette er ikke et foredrag baseret på pep-talk og holdninger. Det er en tankevækkende rejse ind i den videnskabelige verden bag præstation og trivsel. Et foredrag, der vil føre dig gennem videnskabens største opdagelser og udstyre dig med de redskaber, der ligger bag at have det godt – og at præstere godt. 

Vær forberedt på at grine og lære, i cirka lige fordeling!

Hvorfor sundhed?

Der er stort set ikke noget, der er vigtigere end vores sundhed. Og netop derfor er der måske heller ikke meget, der kan fremkalde følelser, som når vi taler om sundhed, og hvad man kan gøre for den. Men Chris MacDonald formår at inspirere uden brug af løftede pegefingre. I mere end 20 år har han
beskæftiget sig med emnet og formår på enormt underholdende vis at omsætte videnskab til smil – og til noget, som er relevant for de fleste.

Men hvad er så nøglerne til en sund hjerne og krop? Over de sidste årtier har Chris gravet sig ned i videnskaben omkring menneskets fundamentale behov for at finde det svar. De indbyggede behov, der skal opfyldes, hvis et menneske skal være sundt både fysisk og mentalt. I dette inspirerende foredrag, der har trukket udsolgte sale landet over, vil han med humor og bid præsentere sine og videnskabens dybeste opdagelser om netop de behov. Han vil dele den liste over behov, som naturen har skabt i os – og som sikrer, at vi som art er sunde, både fysisk og mentalt.

Følelsen af at have energi til at gøre de ting, vi gerne vil i livet, er en af de bedste følelser, vi kan have som mennesker og på den anden side hvis vi ingen energi har, bliver alt mere op ad bakke, end det behøver at være.

Dette er ikke et foredrag om broccoli, løbeture og quick fixes, det er en rejse tilbage i vores evolutionære historie; en rejse dermed humor og store aha-øjeblikke afdækker, hvorfor vi mennesker er udstyret med præcis de behov, vi har. Og hvordan vi nemmest opfylder dem.

Et foredrag, som uundgåeligt vil generere mange gode grin – også i dagene efter. Og en oplevelse, der landet over har givet stof til eftertanke hos ledere, medarbejdere og mennesker, der gerne vil have inspiration til øget sundhed. Chris taler åbent og med humor om de udfordringer, som han selv, og vi alle, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med mod på kampen og et smil på læben.

Videnskaben bag motivation

Én ting er nøglerne til et sund sind i en stærk krop. Noget andet er at finde motivation til rent faktisk at gøre det, der skal til – at finde koden til menneskelig motivation.

For vi er i dag så heldige at være den første generation, som er privilegeret med den viden, der gør det muligt at øge vores sundhed og nå vores mål. Men motivationen til at gøre deter en dark horse. Den har en kæmpe kraft, men er svær at styre. Så hvad er koden?

Vi ved i dag, at forestillingen om motivation som en lyststyret drift, der gør alting let, ikke er sand. Den barske sandhed er, at motivationen meget sjældent indfinder sig før, vi kommer i gang. Med andre ord: Motivation kommer ikke først – den er et resultat. Men af hvad?

I dette medrivende og tankevækkende foredrag vil Chris MacDonald præsentere de dybeste opdagelser fra de sidste 50 års forskning bag motivation. Opdagelser, som kun i meget få tilfælde er nået frem i populærvidenskaben og ud i de gængse pep-talks om motivation. Opdagelser der, når man forstår dem, kan skabe en dramatiske ændring i, ikke bare i vores egne liv, men også i vores arbejde og sociale grupper.

Chris punkterer myten om, at det er ”lysten, der driver værket”, og han deler med skøn selvironi sin inspirerende strategi for, hvordan vi som individer og organisationer sikrer, at de afgørende og ufravigelige ingredienser bag virkelig motivation og drivkraft er på plads.

Glæd dig til en aften, der vil sende dig hjem med et smil på læben og et helt nyt blik på motivation.