Chris MacDonalds første bog ”Du er ikke alene” kom på gaden i 2011.

Mange har allerede valgt at lade sig inspirere af Chris MacDonalds åbenhjertige og ærlige fortælling om det unikke bånd til faderen, Cal MacDonald, faderens kræftforløb og død samt Chris MacDonalds turbulente teenage år.

“Bogen indeholder en masse af mine egne oplevelser som barn, ung og voksen, samt en række ord, der er blevet til begreber for min far og jeg. De ord og den visdom der ligger i dem har haft stor betydning for min udvikling.

Min far var og jeg er meget begejstret for ord. Min far har altid syntes at min forståelse for ord er vigtig. En af min fars yndlingscitater var ”watch your words”. Fordi ord bliver til tanker. Tanker bliver til ting. Ting bliver til handlinger. Dine handlinger skaber din karakter. Din karakter skaber ultimativt din skæbne. Men det hele starter med ord og tanker.” – Chris MacDonald 

“At skrive bogen har været en rejse for mig. En rejse gennem min egen ungdom, en rejse gennem den sidste tid med min far, og en rejse gennem de ting, jeg vil blive bedre til resten af min tid. På den måde er bogen ret skælsættende for mig – jeg vil komme til at arbejde efter den resten af livet.

Det er de ting, jeg hver dag arbejder på og udfordrer mig selv til at turde blive bedre til. Jeg har lang vej endnu. Selv om jeg har skrevet denne bog for at hjælpe mig selv på min vej gennem livets labyrint, så er mit håb, og var min fars håb, at bare én af historierne kan hjælpe andre på deres færd gennem livet” – Chris MacDonald