Bøger  

Af Chris Macdonald

Ikke til forhandling

Denne bog er måske den vigtigste bog, du nogensinde kommer til at læse om vores fysiske og mentale sundhed.” - Bente Klarlund, professor og overlæge

Chris MacDonald har brugt 20 år på at finde svaret på, hvorfor stadigt flere af os bliver syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt. Han har fundet svaret, og du får det serveret her.

Svaret bunder i menneskets urgamle genetik, og i denne bog er Chris MacDonalds bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest, der er fyldt med tankevækkende humor og håb.

Du får et helt nyt syn på dig selv som menneske, og Chris MacDonald ruster dig til at blive en bedre overlever. Han giver dig mod til at sige fra, når verden omkring dig bliver så skør og naturstridig, at den kan gøre dig skade.

Chris MacDonald inspirerer dig til at tage de gode valg i dagligdagen, som er altafgørende for din trivsel. Ikke mindst når det gælder kost, motion og søvn.  

Du er ikke alene

Chris MacDonalds første bog ”Du er ikke alene” kom på gaden i 2011.

Mange har allerede valgt at lade sig inspirere af Chris MacDonalds åbenhjertige og ærlige fortælling om det unikke bånd til faderen, Cal MacDonald, faderens kræftforløb og død samt Chris MacDonalds turbulente teenage år.

“Bogen indeholder en masse af mine egne oplevelser som barn, ung og voksen, samt en række ord, der er blevet til begreber for min far og jeg. De ord og den visdom der ligger i dem har haft stor betydning for min udvikling.

Min far var og jeg er meget begejstret for ord. Min far har altid syntes at min forståelse for ord er vigtig. En af min fars yndlingscitater var ”watch your words”. Fordi ord bliver til tanker. Tanker bliver til ting. Ting bliver til handlinger. Dine handlinger skaber din karakter. Din karakter skaber ultimativt din skæbne. Men det hele starter med ord og tanker.” – Chris MacDonald 

“At skrive bogen har været en rejse for mig. En rejse gennem min egen ungdom, en rejse gennem den sidste tid med min far, og en rejse gennem de ting, jeg vil blive bedre til resten af min tid. På den måde er bogen ret skælsættende for mig – jeg vil komme til at arbejde efter den resten af livet.

Det er de ting, jeg hver dag arbejder på og udfordrer mig selv til at turde blive bedre til. Jeg har lang vej endnu. Selv om jeg har skrevet denne bog for at hjælpe mig selv på min vej gennem livets labyrint, så er mit håb, og var min fars håb, at bare én af historierne kan hjælpe andre på deres færd gennem livet” – Chris MacDonald

Bogen kan købes gennem Just Human og overskuddet af salget går til
Just Humans arbejde for at skabe bedre trivsel for børn og deres
rollemodeller.
For flere oplysninger skriv til [email protected] .

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.